component()->render(LocalizationChooser::class) ?>
Intrare
Pierre Cardin Gifts

TERMENI DE UTILIZARE

CONDIȚII DE LIVRARE

Livrarea gratuită este valabilă doar pentru achizițiile cu amănuntul pentru fiecare decontare pe teritoriul Republicii Romania, dacă mărfurile comandate au o valoare totală de peste 400 RON. Livrarea se face în zilele lucrătoare cu o companie de curierat selectată de „Dims- 92 "EOOD. Clientul cu amănuntul plătește doar prețul bunurilor anunțate pe site!

În cazul în care mărfurile comandate au o valoare totală mai mică de 400 BGN, clientul plătește valoarea comenzii plus 16 RON  pentru livrare.

Mărfurile comandate sunt livrate în numerar la adresa specificată de client prin intermediul unei companii de curierat selectate de „Dims-92”. Clientul plătește mărfurile în numerar către curier în momentul primirii.

Datele personale ale clientului vor fi utilizate numai pentru livrarea bunurilor comandate de acesta în conformitate cu LPPD și CPA.

Pe măsură ce completați câmpurile de livrare, veți vedea un câmp gol „Note”. În acesta puteți menționa ziua convenabilă de livrare sau cealaltă cerință și, dacă este posibil, o vom respecta.

Termenul de livrare este de 24 de ore până la 4 zile lucrătoare de la comandă, cu excepția sărbătorilor legale. Comenzile pentru următoarea zi lucrătoare sunt acceptate până la ora 14:00 în ziua curentă. Comenzile cu o dată sau oră fixe sunt plătite în plus de către destinatar! Sunt posibile întârzieri, despre care veți fi anunțați de către angajatul nostru.

DREPTUL DE A REFUZA PRODUSELE ACHIZIȚIONATE

1. În conformitate cu art. 50 din Legea privind protecția consumatorilor (CPA),un consumator care are statutul de consumator în sensul CPA are dreptul să se retragă din contractul de vânzare la distanță și să solicite returnarea bunurilor comandate și cumpărate de acesta în termen de 14 ( paisprezece) zile de la data primirii Bunurilor de către Utilizator sau de către un terț, altul decât transportatorul și specificat de Utilizator, sau când Utilizatorul a comandat mai multe bunuri cu o singură comandă, care sunt livrate separat de data la care Utilizatorul sau un terț de la transportator și indicat de Utilizator, a primit ultimele bunuri.

Condițiile în care se face returnarea sunt:

 • Utilizatorul va notifica Furnizorul în prealabil prin e-mail: info@dims-92.com că, în temeiul art. 50 din CPA renunță la contractul de vânzare la distanță, unde indică un cont bancar pentru restituirea sumei plătite.
 • Ambalajul original al mărfurilor plasate de către producător, nu trebuie să fie deschise și integritatea acesteia nu trebuie să fie deteriorate, precum și integritatea autocolante de protecție și alte marcaje plasate de către Furnizorul nu va fi deteriorat.

În cazul neîndeplinirii condițiilor specificate, Furnizorul își rezervă dreptul de a refuza acceptarea Bunurilor returnate și, în consecință, de a nu rambursa suma totală plătită de Utilizator. Consumatorul nu are niciun drept de refuz în ceea ce privește bunurile și circumstanțele care intră sub incidența art. 57 din CPA.

2.  Toate transporturile și orice alte costuri pentru returnarea Bunurilor sunt în întregime pe cheltuiala Utilizatorului. Până la returnarea Bunurilor de către Utilizator către Furnizor, riscul de pierdere sau deteriorare accidentală este suportat în întregime de Utilizator. În cazul în care un bun din cauza naturii sale nu poate fi returnat în mod obișnuit prin poștă, utilizatorul suportă costurile de returnare a bunurilor în alt mod și le plătește conform tarifelor relevante, listelor de prețuri etc. a curierului respectiv sau a altor companii pe care a ales să le folosească pentru retur.

3.  În cazul în care un Utilizator își exercită dreptul în temeiul art. 50 din CPA, cu condiția îndeplinirii condițiilor de mai sus, Furnizorul se angajează să ramburseze Prețul de livrare (cu excepția costurilor suplimentare asociate cu metoda de livrare aleasă de Utilizator, altele decât cea mai ieftină metodă de livrare standard, oferită de Furnizor) prin transfer bancar (în contul bancar specificat în comanda dată mai sus) în perioada legală de 14 zile. Utilizatorul își declară în mod expres consimțământul ca rambursarea sumelor de către Furnizor să se facă prin transfer bancar, indiferent de mijloacele de plată utilizate de Utilizator pentru a plăti comenzile finalizate. Furnizorul are dreptul de a amâna rambursarea până la returnarea Bunurilor sau până la furnizarea dovezii că Bunurile au fost trimise înapoi, oricare ar fi primul.

4. Utilizatorul poate utiliza, dar nu este obligat, următoarea formă pentru exercitarea dreptului său în temeiul art. 50 din CPA pentru retragerea din contract. Descarcă formularul aici!

5. Utilizatorul trebuie să trimită Furnizorului sau să returneze Bunurile fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care Utilizatorul a notificat Furnizorul retragerii sale din contractul la distanță. Termenul este considerat îndeplinit dacă Utilizatorul trimite sau returnează Bunurile Furnizorului înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

DREPT DE PLÂNGERE

Conform legii privind protecția consumatorilor și a regulilor comerciale, consumatorul are dreptul să se plângă de:deficiențe identificate; 

 • deficiențe identificate; 
 • defecte ale bunurilor;
 • bunuri incomplete;
 • nerespectarea bunurilor comandate.

Reclamația este depusă în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea mărfii.

Când depune o reclamație, utilizatorul poate pretinde:

 • rambursarea sumei plătite;
 • înlocuirea mărfii cu una nouă.

RETURNARE ȘI ÎNLOCUIREA MĂRFURILOR ACHIZIȚIONATE

În termen de 14 zile de la primirea mărfii, clientul are dreptul să o returneze sau să o înlocuiască, sub rezerva următoarelor condiții:

 • Aspect comercial bun conservat (bunurile nu sunt folosite, zgâriute, deteriorate sau purtate).
 • Nu există daune cauzate de utilizarea necorespunzătoare.
 • Ambalaje originale, consumabile și accesorii în caz că au fost incluse;
 • Costurile de transport pentru returnarea mărfii sunt pe cheltuiala clientului.

PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Dims-92 EOOD este un administrator de date cu caracter personal înregistrat, înscris în „Registrul operatorilor de date cu caracter personal și registrele păstrate de aceștia”, ținut de CPDP, cu numărul de identificare: 255991

Datele pe care le completați atunci când vă înregistrați sau comandați în magazinul nostru electronic sunt necesare doar pentru noi, astfel încât produsele noastre să se poată muta la dvs. Acestea nu vor fi furnizate persoanelor externe, cu excepția companiei de curierat care va efectua livrarea. Nu colectăm informații dincolo de ceea ce este necesar, nu le vom folosi pentru a vă oferi informații nesolicitate. Acestea sunt stocate la noi și pot fi editate sau modificate în orice moment. În cazul în care doriți să eliminați / editați datele personale furnizate de dvs., ne puteți contacta.

RESPONSABILITĂȚI

DIMS-92 nu este responsabil pentru epuizarea cantităților anumitor articole, precum și în cazul întârzierii expedierii din cauza lipsei de stoc, în așteptarea unui nou import, a unui nou lot de producție sau a întârzierii livrării de către producător.

În cazul în care nu este posibil să furnizați articolul dorit sau să se furnizeze o întârziere în finalizarea comenzii, veți fi informat prin telefon sau e-mail, iar dacă este posibil vi se vor oferi articole alternative.