component()->render(LocalizationChooser::class) ?>
Intrare
Pierre Cardin Gifts

LIVRARE ȘI PLATĂ 

LIVRARE

1. După ce ați plasat comanda, va vom contacta pentru a clarifica disponibilitatea bunurilor și a detaliilor de livrare.

2. Livrare gratuită pentru comenzi peste 400 LEI . În cazul în care bunurile comandate au o valoare totală mai mică de 400 LEI, clientul plătește un preț de livrare de 16 LEI.

3. Termenul de livrare este de 24 de ore până la 4 zile lucrătoare de la comandă, cu excepția sărbătorilor legale. Comenzile pentru următoarea zi lucrătoare sunt acceptate până la ora 14:00 în ziua curentă. Sunt posibile întârzieri, despre care veți fi anunțați de către angajatul nostru. 

* Termenul de livrare poate fi prelungit dacă plata comenzii se face prin transfer bancar sau prin card, până când plata se reflectă în contul nostru bancar.

4. Vânzătorii din magazinul electronic utilizează serviciile companiei de curierat „DPD” pentru a efectua livrări, iar programul obișnuit de livrare este în intervalul 10:00 - 18:00.

5. Livrarea se face la adresa exactă specificată de Utilizator, indiferent dacă este rezidențială sau de afaceri.

6. În timp ce creați comanda de cumpărare din magazinul online, veți vedea un cămp de text cu titlul „Adăugați un comentariu la comandă”. În acest puteți menționa ziua convenabilă pentru livrare sau alte cerințe și, dacă este posibil, din partea noastră, o vom respecta.

*Comenzile cu o dată sau oră fixă​​sunt plătite în plus de către destinatar!

PLATĂ

Plata pentru bunurile comandate se poate face în mai multe moduri, indiferent de metoda de plată aleasă, suma de plătit este aceeași și nu se percep taxe suplimentare pentru procesarea plății.

1. Cu „ramburs” - plata în numerar către curier la livrare.

2. Prin transfer bancar - prin transfer bancar în contul nostru bancar.

În cazul în care alegeți să plătiți cu cardul sau prin transfer bancar, vom trimite comanda după primirea sumei în contul nostru:

Banca: Raiffeisenbank AD 

IBAN: BG85RZBB91551066035817 

BIC: RZBBBGSF

* Pentru unele carduri, aceasta poate fi de două zile lucrătoare.

3. Prin card de credit sau de debit.